icon-arrow-right

Schepen

Een perfecte vloer is een combinatie van uitersten, de vloer moet de spanningen van een schip flexibel op kunnen vangen. In een werk en leefomgeving is vaak de geluidsnorm belangrijk terwijl in een keuken bijvoorbeeld hygiëne een vereiste is. Als het gaat over geluidsisolerende, niet brandbare of brandvertragende maar ook decoratieve vloer afwerkingen zijn wij voor U de juiste partner.

 

index_schepen

Wij berekenen met vooraanstaande geluidsbureaus en architecten het juiste vloersysteem, of het nu gaat over enkel de ondervloeren of het totaalpakket met hoogwaardige afwerklagen. Smits Neuchatel heeft eigen doorontwikkelde vloersystemen welke onder de productnamen Durac L (cementgebonden non-conbustible), Hypox (epoxy) en Solvolan (polyurethaan) wereldwijd worden gevoerd. Voor zowel de renovatiemarkt als de nieuwbouwprojecten worden de producten al dan niet gecombineerd gevoerd.

 

Vele vaartuigen zijn reeds door ons van het juiste vloersysteem voorzien, denk aan de vloot van de Koninklijke Marine, veerdiensten en sleepboten, binnen- en kustvaart alsmede RWS en Rijkspolitie. Ook op werelds grootste superjachten hebben wij de vloer en dek afwerkingen verzorgd.

 

Wij helpen U graag met het bepalen van de juiste keuze!

Binnenvaartschepen

De huidige binnenvaartschepen voldoen aan de hoogste eisen qua veiligheid en comfort, veiligheid wat wij bieden in de vorm van brandvertragende systemen maar ook decoratieve  antislip...

Lees meer

Zeevaart

Of het nu MED, Solas,of IMO eisen zijn, ook de zeevaart moet voldoen aan de hoogste eisen welke worden gesteld aan veiligheid van schip en bemanning.    

Lees meer

Pleziervaart

Voor de pleziervaart leveren wij diverse dekafwerkingen, anti-slip lagen al dan niet met dekverwarming, Solvolan Teakafwerkingen, geluidsreducerende systemen en speciale toepassingen als Solvolan...

Lees meer

Rijnpassagiersvaart

Een reisje langs de Rijn,Rijn,Rijn........

Lees meer

Visserij

Vissersschepen zijn tegenwoordig meer dan alleen het gereedschap om vis te vangen, volledige processen vinden aan boord plaats om de vis zo vers mogenlijk aan wal te verkrijgen.

Lees meer

Koninklijke Marine

Al tientallen jaren leveren wij de door de NATO voorgeschreven dekafwerkingen aan boord van Marineschepen, en dit wereldwijd!.  

Lees meer

Superjachten

Voor de top van de internationale jachtenmarkt verzorgen wij al jaren de gecertificeerde dek en vloerafwerkingen. Innovatieve hoogwaardige afwerkingen worden tot in perfectie door onze eigen...

Lees meer

Rijksoverheden

Douane, Politie en RWS, deze schepen worden door ons voorzien van antislip dekafwerkingen met daarinopgenomen een electrische dekverwarming. 

Lees meer
+