icon-arrow-right

Kunststofvloeren

Door de vele positieve eigenschappen van onze kunststof dekvloeren, brengen wij deze aan sinds begin jaren '70. Met onze jarenlange ervaring hebben wij een eigen productenlijn opgezet met HYPOX® als geregistreerde merknaam voor al onze epoxy producten en SOLVOLAN® voor al onze polyurethaan producten.

Voor bijna elk probleem hebben wij een oplossing, als de criteria maar helder en duidelijk zijn. Zo moet een vloer in de chemische industrie of een laboratoriumvloer bestand zijn tegen de toegepaste chemicaliën. In de voedingsmiddelen industrie en horeca speelt hygiëne een grote rol. Een werkplaatsvloer in een garagebedrijf moet bestand zijn tegen oliën en vetten. Een vloerafwerking in een openbare ruimte moet representatief en geluiddempend zijn. Een magazijnvloer moet voldoende druksterkte hebben en slijtvast zijn.

Ook met speciale wensen van een opdrachtgever kunnen wij meegaan. 

 

Een speciale kleur? Nagenoeg alle kleuren zijn leverbaar.

 

Een kunststofvloer ingespoten met kleurvlokken? Wij hebben hiervoor speciale apparatuur om de vloer egaal in te spuiten met kleurvlokken.

 

Een gladde of een stroeve toplaag? Beiden zijn mogelijk in al onze systemen.

 

Met de juiste keuze van onze kunststof vloeren kunnen wij voldoen aan uw wensen.

 

U ziet, er zijn nogal wat mogelijkheden met een kunststofvloer. Tevens is een combinatie mogelijk van gietasfalt met een kunststof afwerking op plaatsen waar de ondergrond niet voldoende vlak is.

Voorbeelden

Voorbeelden Kunstvloeren.

+