Zoeken
rijplaat boot
Scheepsdek

Onze oplossingen

Onze rubbermortel biedt een uitzonderlijke weerstand tegen slijtage, chemische invloeden en weersomstandigheden, waardoor het een ideale keuze zal blijken voor het afwerken van vloeren en/of dekken. Of het nu gaat om vrachtschepen, marineschepen of pleziervaartuigen, onze rubbermortel biedt, ook in combinatie met onze coating, een duurzame en betrouwbare bescherming van het dek.

Boot leger

Ondervloeren

Ook voor een ondervloer aan boord van een schip gelden vaak specifieke eisen, zoals (licht)gewicht, vlakheid, geluidsisolatie en brandwerendheid. Door het toepassen van de juiste producten, al dan niet voorzien van een MED (Maritime Equipment Directive) certificaat, zorgen wij ervoor dat u jarenlang plezier en gemak heeft van uw nieuwe vloer. Wij zijn altijd bereid om mee te denken over de meest geschikte ondervloer voor elke locatie aan boord.

Schip aanleggen aan wal

Antislip

Verder is de antislipcoating van Smits Neuchâtel ontwikkeld met de focus op veiligheid, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Door een uitgebalanceerde textuur en grip te bieden, minimaliseert onze coating het risico op uitglijden en helpt het personeel en passagiers veilig te houden tijdens alle activiteiten aan boord. 

De antislipcoating biedt niet alleen uitstekende bescherming en veiligheid, maar ook een esthetisch aantrekkelijke afwerking die de waarde van uw schip verhoogt.

Meedenken

Ons team staat altijd paraat om met u mee te denken en de perfecte dekbedekking of ondervloer te selecteren en te plaatsen, zodat deze optimaal aansluit bij de specifieke behoeften van uw schip en de verschillende ruimtes aan boord.

Gerelateerde projecten