Zoeken
Mannen op dak

Als de afwerking telt!

Dé partner voor uw gietasfalt en kunststofvloeroplossingen.

Uw betrouwbare partner

Bij Smits Neuchâtel zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige afwerkingen die voldoen aan de hoogste normen. Met meer dan een eeuw aan ervaring hebben we ons gespecialiseerd in gietasfalt en kunststofvloeren, waarbij we ons richten op nieuwbouw, renovatie en onderhoudsprojecten. Onze slogan "Als de afwerking telt" weerspiegelt onze toewijding aan vakmanschap en precisie in elk project dat we aanpakken. 

Wat ons onderscheidt, is onze expertise in het meedenken bij problemen en het adviseren van effectieve oplossingen. Of het nu gaat om het oplossen van complexe uitdagingen of het bieden van maatwerkoplossingen, we streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Waar we goed in zijn

Gebruiksdaken

Sinds 1978 maakt ons bedrijf dakafwerkingen voor speciale daken. Onder speciale daken verstaan wij gebruiksdaken, dit zijn bijvoorbeeld tuindaken, daken voor intensief en zwaar rijverkeer en dakafwerkingen voor pleinen.

Bedrijfsvloeren

Smits Neuchâtel is al jaren een bekende naam als het gaat om vloerafwerkingen. Met gietasfalt of kunststof (epoxy / polyurethaan) als basis, maken wij vloeren voor zeer uiteenlopende toepassingen en opdrachtgevers.

Maritiem

Smits Neuchâtel biedt verschillende scheepsvloeren aan; gecertificeerde A60 cementgebonden ondervloeren en vlamvertragende polyurethaan gebonden systemen.

Hellingbanen

Een hellingbaan is altijd uniek. Smits Neuchâtel biedt altijd een passende oplossing aan. We denken altijd met u mee.

Nieuwste projecten

Meer projecten
Betonnen hellingbaan
badkamer op boot
Kunststofvloer