Zoeken
Keuken in hotel met bedrijfsvloer
Kunststofvloer

Kunststoffen

Voor elk type ruimte biedt Smits Neuchâtel een hoogwaardige coating en/of gietvloer. Naast veiligheid bieden deze vloeroplossingen een prachtige uitstraling en hoogwaardige hygiëne met talloze ontwerp- en decoratiemogelijkheden. Denk hierbij aan de keuze uit (een combinatie van) vele verschillende kleuren, en verschillende ‘’flakes’’ (gekleurde stipjes) in het materiaal.

Onze coatings en gietvloeren zijn eenvoudig te onderhouden, duurzaam en voldoen aan diverse veiligheids- en kwaliteitseisen. Bovendien heeft Smits Neuchâtel eigen geregistreerde producten zoals HYPOX epoxy en SOLOVAN polyurethaan, waardoor wij de perfecte oplossing voor u kunnen bieden. Kies voor betrouwbaarheid, veelzijdigheid en kwaliteit met onze vloeroplossingen.

Rubbermortel

Indien een vloerafwerking tegen extreme belastingen bestand moet zijn, kan in veel gevallen een afwerking van SOLVOLAN® rubbermortel worden toegepast. Bij extreme belastingen denken wij aan een landingsplatform voor helikopters, stalvloeren voor paarden of voegovergangen in bedrijfshallen. Deze voegovergangen moeten flexibel zijn om bewegingen op te vangen maar ook voldoende druksterkte hebben om belast te worden door heftruckverkeer.

Gietasfalt

Gietasfalt is een oud product. De eerste gietasfaltvloeren werden door Smits Neuchâtel meer dan een eeuw geleden aangebracht. Het zijn bijzonder sterke vloeren die zwaar belast kunnen worden en tegen een stootje kunnen. Veelal worden deze vloeren toegepast in: 

  • De chemische industrie 
  • Garages, werkplaatsen en magazijnen 
  • Veilinghallen en veestallen 
  • Perrons en kades

Door een juiste mengselkeuze toe te passen, kunnen wij voor iedere vraag en elk vloerprobleem een goede oplossing bieden om een gietasfaltvloer aan te brengen. Esthetische wensen of chemische belastingen kunnen redenen zijn om de gietasfaltvloer af te werken met een naadloze SOLVOLAN® Polyurethaan gietvloer.

Gerelateerde projecten