Zoeken
Gebruiksdak
man op gebruiksdak

Waterdicht

Duurzame waterdichtheid is van essentieel belang bij gebruiksdaken omdat calamiteiten niet eenvoudig te traceren én te herstellen zijn door de aanwezigheid van vegetatie, water, bestratingen en andere aanverwante zaken op de traditionele waterdichte laag. 

Het speciaal hiervoor door Smits Neuchâtel ontwikkelde SN9+ systeem biedt hier de ideale oplossing en garandeert al 30 jaar de gewenste zekerheid op duurzame waterdichtheid op tal van objecten.

SN 9+

SN 9+

Ons SN9+ systeem biedt uitgebreide bescherming voor beton, waarbij maximale betonbescherming wordt gegarandeerd. Het waarborgt blijvende waterdichtheid van onderliggende ruimten en is ontworpen om scheuren tot 0,5 mm onder alle klimatologische omstandigheden te overbruggen. Daarnaast beschermt het tegen mechanische invloeden en kan het belast worden door zwaar materieel. Dit systeem maakt het mogelijk om het afschot te verbeteren, te corrigeren of te creëren, terwijl er tegelijkertijd een vrije keuze is voor de gebruiksafwerking. 

De compacte constructieopbouw zorgt voor maximale afwatering en belastbaarheid door zwaar verkeer, terwijl de bovenliggende bestrating wordt opgesloten tussen elementen die op onze constructie worden verlijmd. Belangrijk is dat het systeem 100% vrij is van risico op onderloopsheid, omdat het geen water transporteert. Hierdoor zijn eventuele calamiteiten direct traceerbaar. 

Bovendien is het ongevoelig voor vorst en draagt het bij aan minder belasting voor het milieu. Het voldoet aan alle vereisten van het Bouwstoffenbesluit, wat zorgt voor gegarandeerde kwaliteit en veiligheid van het geleverde product