icon-arrow-right
HomeNieuws Koekjesfabriek wordt supermarkt met inpandige parkeergarage

Koekjesfabriek wordt supermarkt met inpandige parkeergarage

Actueel

Al enige jaren was deze oude koekjesfabriek in gebruik als supermarkt, echter door de ongebruikte verdiepingsvloer in te richten als parkeervloer heeft men ca. 1.800 m2 of te wel 72 inpandige parkeerplaatsen kunnen creëren.

Dekamarkt Prinsenstraat 35 Zaandam

Door naar de eerste verdieping een hellingbaan te maken kan er sinds januaru 2013 op de DEKA supermarkt aan de Prinsenstraat 35 in Zaandam overdekt geparkeerd worden!

 

Voor het maken van deze parkeervloer was het uitermate belangrijk dat het eigengewicht niet meer dan 30 kg/m2 zou toenemen. Eveneens was het belangrijk dat de ongelijkheid in hoogte in de bestaande vloer zo strak mogelijk moest worden weggewerkt. Het allerbelangrijkste was natuurlijn dat de vloer ook waterdicht zou zijn. De Keuze voor Smits Neuchâtel lag voor de hand. Smits Neuchâtel biedt al decennia lang betrouwbare systemen aan voor allerhande vloerproblemen.

 

Voor de inpandige parkeergarage is dan ook gekozen om een bitumineuze dakbedekking aan te brengen welke volledig is verkleefd aan de ondergrond waarna deze is afgewerkt met Solvolan Rubbermortel. Door de volledige verkleving met een bitumineuze dakbedekking is de hoogste betrouwbaarheid verkregen op een blijvende waterdichtheid. Met de Solvolan Rubbermortel is een vloerafwerking gemaakt welke laag in gewicht (26 kg/m2), waterdicht en stroef is.

+